torsdag 30 oktober 2008

Kort från Växjöträffen!!! =)

Inte illa va?! Här kommer korten alla redan!! =)

Ikväll är det snö som faller utanför fönstret! Vet inte om man ska skratta eller gråta... Vi hade precis en lastbil utanför vårt hus. Vi bor i en återvändsgränd och av nån anledning hade han kommit ner på vår gata. Först var det ett helt företag för honom att bara lyckas vända, allt bara kasade åt alla håll och vi stod här inne och undrade vad han skulle meja ner. Men tro det eller ej så tillslut llyckades han vända, men sen skulle han ju upp för backen igen också. Det gick mindre bra, hur halt som helst ute nu! Han bara kasade och tillslut fick vår snälle granne ringa dit en kompis till honom som kom och plogade och sandade så han kunde åka hem igen. Men tror ni att han (föraren som var från Makedonien) ens tackade för allt besvär. Onej han bara satt i lastbilen och sen när allt var klart gasade han bara på och körde iväg! Fräck människa!!!!

Det var vår spänning ikväll! Nu till roligare saker.... Lite pyssel som utlovat =)

Första utmaningen var ett kort i brunt och rosa, ett julkort blev det för min del. Inte alls min färg rosa men det blev ok ändå... En hÄngelpepparkaka som jag enbart stämplat med brun vattenlöslig stämpeldyna och målat ut färgen. Punchinella, papprena och god jul stämpeln är allt från Landstoken. Det söta hjärtanet har min snälla mamma gjort till mig!!! =)

Ännu ett julkort, som just var utmaningen också. Stämpelarna och pappret är från Landstoken och bandet från Hildas rum.
Nästa utmaning var att göra ett grattiskort till en kille... Kan alltid vara bra att ha på lager om en liten kille fyller år! Stämpeln (roboten) och bradsen från Landstoken. Rubonsen från Ullared och bokstäverna från Landstoken...


Sen har jag ett kort kvar men det håller jag på tills nästa helg är över ;)

Ha en trevlig all helgona allihopa!

Kram Jenny

5 kommentarer:

Petra sa...

Hej! Tack för titten och kommentaren på min blogg. Blev då nyfiken på vad du gör och jag måste bara säga att dina kort är jätte fina. Kommer nog att titta in fler gånger. Ha en bra helg!

Aila sa...

vill du ha fotona från träffen för att kunna visa? Du får höra av dej isf!
Och om du behöver dina stämplar!

Ha en trevlig halloween!!

Kram mamma

Lian sa...

Åh vad roligt att få se dina kort igen, jag hann ju inte spana in dem ordentligt. Så otroligt fina!

Ha en skön allahelgonahelg!
Kram
Lian
PS Hälsa så gott till Aila

Roza sa...

Hej Linda!
Lite seg i starten men nu hittade jag hit jätte fina kort, och du hälsa mamma och tacka för beskrivningen.
Tänkte på lastbils chaffisen, han måste ha skämts att ha kunnat köra så fel.
Kram Roza

Petra sa...

Så roligt att se dina kort från träffen igen. Du hann ju med riktigt mycket. Spänd på att få se nästa kort, jag tror jag anar vad det kan vara. Hoppas du haft en sköna allahelgonahelg.
Kram Petra